Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2015 » Mai » 10 » Stanriz a învins Tricolorul
16:40
Stanriz a învins Tricolorul

 Echipa noastră a reuşit să se impună pe terenul celor de la Tricolorul Lanurile cu scorul de 2-3!

În ciuda injuriilor şi presiunii suporterilor adverşi, echipa noastră a deschis scorul prin Angel, ce a prins un voleu frumos, iar mingea cu puţin noroc a intrat în poartă.

Tricolorul a profitat de ezitările lui Gică, acesta fiind nevoit să joace fundaş central, îl locul lui Vasile ce era suspendat şi au întors scorul conducându-ne cu 2-1, dar nu pentru mult timp. La o fază fixă Moco l-a servit perfect pe Angel şi acestă a realizat dubla cu o lovitură de cap bine plasată.

Partea a doua a fost plină de evenimente, Hagi fiind lovit fără să fi avut mingea asupra lui, supărat l-a următoarea fază s-a luat la ceartă cu cel ce l-a lovit şi au fost amândoi eliminaţi.

Pe la mijlocul reprizei a doua, Budală a scos un penalty pe care l-a şi transformat şi eliminarea fundaşului. 

După golul lui Budală, galeria noastră a explodat, nici muzica, nici tobele, nici vocea suporterilor adverişi nu se mai auzeau.

Pe finalul meciului,Gică a fost aproape de o accidentare gravă, un adversar a pus o contră pe tibia lui, însă a avut mare noroc cu apărătoarea ce a atenuat lovitura.

Un gest foarte frumos a venit din partea domnului Jurubiţă, ce i-a cumpărat lui Iuli ghete noi, pentru că cele vechi nu au rezistat prea mult şi din partea domnului Matei, care i-a cumpărat o pereche de mănuşi cu care să păstreze la fel de sigură poarta Stăncuţei.

Echipa de start:

Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 640 | Adăugat de: BalanEmilianSorin | Tag-uri: învins, Stranriz, Tricolorul
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email:
Toate smiley-urile
Cod *: