Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2014 » Ianuarie » 28 » Scoala De Soferi
21:11
Scoala De Soferi
 Cum mult inainte de a implini varsta de 18 ani, varsta la care pot sustine examenul pentru dobandirea permisului de conducere, multi viseaza la el!
 
 Am cunoscut o multime de oameni dornici sa sustina examenul pentru obtinerea permisului auto, insa ajunsi in fata faptului implinit , adica ziua cand incep orele de practica si de legislatie rutiera, multi chiar se cred superiori instructorului auto, spunand: "ce ma invatat asta stiam deja asta" sau "e o prostie sa ma duc la acele ore de legislatie". Aceste greseli le fac foarte multe persoane dornice sa obtina permisul de conducere!
Unii spun ca au reusit sa dobandeasca permisul de conducere fara sa invete si fara sa mearga la acele ore de legislatie rutiera, sustinand ca erau prea plictisitoare, insa ia-ti intrebat vreodata: "Din cate incercari ai reusit sa obtii permisul de conducere?" si sunt sigur ca 98% din cei intrebati o sa iti raspuna ca nu au reusit din prima!

Experienta dobandirii permisului de conducere nu e ca mersul pe jos, desi... din pacate, multi asta cred!
Nu neglijati orele de legislatie rutiera, pe care ati dat niste bani, bani munciti de voi, insa de cele mai multe ori parintii sunt cei ce suporta cheltuielile scolii auto! Asa ca nu va bateti joc de munca si de efortul parintilor vostri si mergeti la toate orele de legislatie rutiera, daca vreti sa reusiti din prima sa obtineti permisul de conducere!

In legatura cu masina pe care faceti sedintele de condus si in final o sa sustineti ultima etapa pentru dobandirea permisului auto, traseul.
Unele scoli au masini mai noi, altele mai vechi, insa nu asta important, important e sa ascultati sfaturile instructorului auto, ca stie ce zice, nu face asta de ieri, probabil are ani de experienta, asa ca aveti incredere in instructorul dumneavoastra auto!

In vederea pregatirii de acasa pentru sustinerea probei teoretice (sala) , instructorii auto, va recomanda, carti, chestionare,etc, insa dupa cum stiti omenirea evolueaza constant, asa ca nu mai e nevoie sa cumparati , carti de legislatie rutiera, chestionare si nu mai stiu ce, pe internet gasiti gratuit orice informatie doriti, de la legislatie rutiera, pana chestionare online.
Va recomand sa cititi cu atentie legislatia rutiera, apoi sa faceti chestionare online!

Permis Auto
Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 780 | Adăugat de: BalanEmilianSorin | Tag-uri: soferi, Auto, Scoala, examen, permis
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email:
Toate smiley-urile
Cod *: