Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2012 » Decembrie » 19 » Reinvie Jocul Copilariei
15:22
Reinvie Jocul Copilariei
Mici fiind ne stangeam mai multi si ne jucam Monopoli: 4 jucatori si altcineva banca.
   Iarna fiind, stancuteni au redescoperid bucuria acestui joc si zi de zi se intalnesc sus la bar la Ilie, isi rezerva o masa apoi incep jocul.

Inceperea jocului este cam ezitanta, deoarece multi vor sa joace dar sunt doar 4 locuri disponibile... Restul celor care nu au reusit sa prinda loc la masa... se relaxeaza uitandu-se la un film, sau jucand biliard.

Un joc poate dura si cateva ore bune, dar ii vezi jucand pana in noapte tarziu, plini de entuziasm, uneori se mai si cearta, unii incearca sa triseze. Sunt cei mai buni afaceristi, fac tranzactii cu proprietati si bani.
Este un joc ce iti dezvolta capacitatile de a fi un antreprenor cat mai bun.

Daca stai si privesti te bufneste rasul uneori.... Cand ii vezi concentrati la joc, fiind atenti la orice miscare si calculandu-si banii cu multa meticulozitate.
Unii... care nu stiu sa joace, mai arunca o privire din cand in cand spre masa lor, ca neaa... "Curiozitatea a omorat pisica".


Spre finalul jocului, in jurul mesei se strang multi tineri, fiecare sustinand cate un jucator, rad impreuna atunci cand se vad castigatori , dar nu le auzi gura cand sunt in dezavantaj :)).

Nici nu iti dai seama cum trece timpul si realizezi cu uimire ca e timpul sa mai mergi si acasa.
Dupa ce barul se inghide baietii obisnuiesc sa fiarba vin, savurandu'l in centru sau undeva la adapost, apoi ficare se retrage la casa lui... pana ziua urmatoare!


Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 554 | Adăugat de: BalanEmilianSorin | Tag-uri: Copilariei, Reinvie, Jocul
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email:
Cod *: