Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2012 » Decembrie » 21 » Foc la miez de noapte
05:17
Foc la miez de noapte
  In prag de sarbatori era sa se intample o nenorocire!

  Era aproximativ, ora 1:30 / 20.12.2012 ,  mai erau ce-i ce jucau monopoli, unii care jucau biliard si mai erau cativa, cand vanzatoarea de la bar, foarte alarmata... "Haideti baieti sa dati o mana de ajutor, ca iese foc pe horn la nea Radu Burlacu, sa se suie unu' mai tanar pe casa sa stinga focul".

  Doamna vanzatoare, a spus ca a observat flacarile iesind pe horn si imediat sa dus la nea Radu sa vada ce se intampla: a intrat in casa peste el si cica era un fun si o tarie in casa ca abia reuseai sa respiri, nea Radu fiind paralizat, nu a reusit sa iasa afara!

   Mai multi au incercat sa ajunga la hornul pe care ieseau flacari, dar in zadar, deoarece afara ningea usor si batea vantul, alunecau, insa eroul acestei intamplari se dovedeste a fi Constantin Oancea, sa descaltat de ghete sa nu alunece si a reusit sa ajunga la hornul cu pricina. Oani, fiul vanzatoarei de la magazin si Sorin Balan s-au urcat si ei dandu-i lui Costel tot ceea ce avea nevoie. Mai intai a turnat in hor o sticla cu otel, dar nimic, neavand apa la indemana, au zis sa toarne zapada, Soare Nelu incarca galeata de zapada, apoi le-o dadea celor 2 sus, sa i-o dea mai departe lui Costel. Fiind o distanta destul de mare intre Oani si Costel deoarece Oani nu putea ajunge mai aproape de Costel din cauza zapezii foarte alunecoase, acesta ii arunca galeata, au pus aja vre-o 3 galeti, dar focul tot nu se stingea, dupa cateva incercari cu zapada, mai aduc 2 sticle de otel... le toarna si pe acelea, dar focul nu vroia sa se stinga,apoi Roxana, vecina sa, a adus un bidon de 5 kg de apa, il da sus, iar Oani ii arunca bidonul lui Costel prea departe de el, bidonul care si se sparge. Baietii au incercat din nou cu zapada, dar la fel, apoi Roxada aduce 2 bidoare de 5 kg pline cu apa, de data aceasta Oani reuseste sa ii arunce bidonul, il toarna pe tot in horn, multa din apa ajungand dirtect in soba.
 In final Costel coboara inghetat, nu isi mai simtea picioarele si mainile, apoi toti au plecat spre casele lor!

Felicitari tuturor, pentru efortul depus, mai ales eroului Constantin Oancea!
In prag de sarbatori acestia au reusit sa salveze viata unui om si casa acestuia!


Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 719 | Adăugat de: BalanEmilianSorin | Tag-uri: Noapte, miez, La, de, foc
Total comentarii : 1
avatar
Prenume *:
Email:
Toate smiley-urile
Cod *: