Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2014 » Octombrie » 27 » Câştigăm şi pe frig
21:06
Câştigăm şi pe frig

După înfrângerea suferită pe teren propriu în fata celor de la Tricolorul Lanurile cu scorul de 1-3,  am reuşit să obţinem trei puncte pe terenul celor de la Romanu, învingând cu scorul de 2-3.

 

În prima repriză totul a decurs perfect pentru noi cu excepţia accidentării lui Vasile. Acesta după ce a realizat dubla, datorită terenului, a călcat strâmb şi nu a mai putut continua,  acesta fiind schimbat cu Liviu. 

Pe finalul primei reprize Gigi reuşeşte  un super gol, ajutat fiind de bara transversală, acesta stabilind scorul pauzei.

Trebuie remarcat că în prima parte a meciului, mijlocul format din Gică,Petrică,Gigi şi Vasile a funcţionat perfect recuperând foarte multe mingi preţioase.

În repriza a doua am avut de înfruntat nu numai echipa din Romanu, ci şi vântul puternic, ce îţi dădea lacrimile.

Acest meci s-a jucat după cum a bătut vântul adică la o singură poartă. Cei de la Romanu ne-au presat atacând cu aproape tot efectivul. Au reuşit să marcheze de două ori în poarta noastră, ce-i drept că la golul doi au avut şi noroc.

După un corner executat în forţă mingea ajutată de vânt l-a depăşit pe Iuli, ajungând la colţul lung unde se afla Petruş, care a respins mingea ca un portar... cu ambele mâini, desigur primind cartonaşul roşu şi penalti pentru Romanu, penalti apărat de Iuli, dar din cauza lipsei de atenţie a lui Sorin aceştia au înscris.

În partida de azi am avut o apărare de fier, cu un fundaş central de netrecut şi un atacant ce a fost ca un ghimpe în coasta apărării adverse, ambii debutând astăzi în tricoul Stăncuţei.

 

 

Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 591 | Adăugat de: BalanEmilianSorin | Tag-uri: Câştigăm, frig, şi, pe
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email:
Toate smiley-urile
Cod *: