Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2015 » Iulie » 10 » Bacalaureatul a trecut, urmeaza examenele pentru facultati
23:52
Bacalaureatul a trecut, urmeaza examenele pentru facultati
A trecut prima sesiune de bacalaureat, cu bune sau cu rele, important este ca aprape doua treimi dintre elevii de liceu au promovat examenul, iar acum se indreapta spre o facultate pe care o doresc.
Daca rezultatele de la examenul de bacalaureat au fost pe masura asteptarilor sau ce procente de promovare s-au obtinut pe judete, putem verifica cele mai noi stiri online de unde putem afla aceste detalii, in cazul in care sunteti direct implicati in aceasta sesiune.
Cu un procent bun de promovare, Romania are sanse sa isi revina pe segmentul de invatamant, propulsand mai departe tinerii care vor sa invete mai mult, acei elevi care isi doresc mai mult de la viata, cei care vor sa studieze mai departe, sa invete diferite materii, sa fac o facultate sau poate chiar doua, sa plece la studii in strainatate, sa se specializeze in domenii foarte cautate in segmentele economiei.
Cert este ca bacalaureatul a fost un examen care a decurs bine, putem citi asta in stirile si noutatile care au fost publicate zilnic, si verificand rezultatele afisate la final, care confirma interesul elevilor pentru procesul de invatare.

(detalii = 66.41% procent de promovare)
Vizualizări: 597 | Adăugat de: BalanEmilianSorin | Tag-uri: urmeaza, trecut, pentru, Bacalaureatul, facultati, examenele
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email:
Toate smiley-urile
Cod *: